Кирилка Ангелова с приз „Спасител на детството“


14610976_904077346389515_7985138716980033446_nПриз „Спасител на детството“ получи Кирилка Ангелова – основател на EVENTTEAM, за учител спасител  на младежи в приемни семейства.

Отличието бе връчено на церемония в столицата снощи. Призът се връчва за първи път.

Инициативата е на Националната асоциация за приемна грижа по повод 7-мия рожден ден на асоциацията и 24 октомври – Денят на приемната грижа и приемното семейство.

Номинацията е направена от сдружение „Диабет и преддиабет“ за това, че Кирилка Ангелова е един от обучителите, които работи в последните години с децата и младежите от НАПГ на годишните срещи и на обученията с тях. Кирилка създава фантастична атмосфера в обученията си, децата и младежите променят нагласи, изграждат умения, стават по-уверени, създават приятелства, започват повече да вярват в себе си и в обществото. Това се постига чрез специфичната методика, която използва Кирилка в обученията си и благодарение на нейната пълна отдаденост на децата и младежите. Кирилка приема каузата на НАПГ като своя и всички деца и младежи като свои, радва се с тях, притеснява се с тях, за нея връзката с момичетата и момчетата никога не се прекъсва и не е само по време на обученията. Тя се стреми да бъде максимално внимателна и да работи индивидуално с всеки участник. Заради тези й качества те много я обичат и обожават обученията на НАПГ.

14813593_10207816725157363_746458597_n

Благодарим за признанието и продължаваме напред, за една усмивка повече!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s