Тийм билдинг организатор


Предлагаме Ви няколко основни и кратки съвета, които да Ви помогнат в организирането на Вашият тийм билдинг.
eventteam
1.Колкото по-настоятелни сте в отричането на ползите от тийм билдинг, толкова по-близо сте до неговото осъществяване.
Това е трябва да бъде осъзната и пожелана необходимостта. Както всичко друго тук също важи правилото „Насила хубост не става”
2.Обикновенно чудесата се случват по Коледа, но и това не е гаранция.
Дефинирайте ясно посланието, което искате да бъде чуто и разбрано. Не натоварвайте тийм билдинга с много очаквания. Предвид краткото време много рядко за повече от един ден, простичките послания биват приети по-бързо и от повече хора.
3.Сейшели дръжте се!
Мястото наистина може да бъде Сейшелските острови. Пожелаваме ви го. Всеки, който ще вземе участие е пътувал някъде или от приятели е чувал за едно прекрасно място. Съберете тази информация и проверете кои от тези райски кътчета отговарят на вашите нужди като разстояние и настаняване. Нашият съвет е да не бъде на повече от 2 часа път в едната посока, ако предстои прибиране на другия ден.
4. Консултирайте се със специалисти относно програма, очаквания, опасения и възможно развитие на тийм билдинга.
Можете да запазите в тайна какво ще ги очаква, но предварително трябва да знаят какво и колко да носят като пари, дрехи, храна.
5. Бюджета като крайна точка, е в основата на събитието.
Ентусиазмът е до определено ниво. След като сте проверили нагласите на екипа си относно формата на тийм билдинга, локацията, транспорта, настаняването, изхранването, а защо не и една танцувална вечер, то имате представа колко ще ви струва. Ако мислите да правите компромис с някой детайл с цел намаляване на разходите, отново ще ви посъветваме да не го правите. Колкото може да помогне един тийм билдинг, също толкова може да навреди. Затова ако има сериозни разминавания между необходимата и разполаганата сума, то по-добре или отложете докато съберете парите или отново чрез допитване между екипа, проучете дали приемат възможните сега вариянти. Така ще демострирате загриженост към тях и тяхното мнение и още преди да е започнал тийм билдинга ще създадете положителни нагласи.
Пожелаваме ви успех и много приятни емоции
EVENTTEAM може да направи следващото ви мероприятие невероятно успешно!

Реклами

3 thoughts on “Тийм билдинг организатор

  1. Аз вярвам в идеята да се органзиира екипът на една компания (или екипите, отделите – както е в нашата фирма) с цел сплотяване на екипа, по-добро разбиране на колегите и други позитивизми; ама да знете при нас как е – много яко – дойде баш-шефът и рече „Не е задължително, ма ако не идвате, може и да си ходите“; хайде не ходете, ако имате здрави гащи, нямате кредити и сте над нещата… Мястото – офисът ни, който е почти в индустрилна зона извън града (не сме строители), как се ходи до там в почивен ден – мчи както си искаме ходим 😉 А вашата статия е за нормални компании в нормални държави; В Израел -тим билдинг беше едно състезания пейнтбол – страшна работа, почти сами се организирахме; осигуриха ни уникален терен – изоставен и недовършен жилищен комплекс, затворен тип с размерите на село в България 🙂 Осигуриха ни камиони и коли да го обикаляме и да се стреляме – това си беше разточително, но беше жестоко и всъщност доста полезно.

  2. ака е при много компании- големи и малки. Нашият Тийм билдинг организатор е плод на практиката ни и повече от естествено е, че не всички са протекли по този начин. Смятаме обаче, че колкото по-често показваме добрите практики, толкова по-скоро ще настъпи някаква промяна. Отново естествено не и навсякъде, но някъде.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s