Goodbye November


Остават броени дни до края на месеца. Ще започнем нашия разказ за Супер Ноември с това, че още от самото му начало, заваля дъжд от покани за гост лектори в училищата, участващи в седмицата по предприемачество.
За нас самите в професионален и личен план, участието в доброволчески инициативи е от голямо значение. Ще обясним защо. Формата на нашите обучения предполага постигането на ефективни резултати, в случаите когато участниците са там по своя собствена воля и желание. В личен план осъзнаваме, че трябва да бъдем за пример и понякога е хубаво човек да направи нещо само заради идеята, че може да бъде от полза на обществото, в което живеем. Това беше месеца на големите предизвикателства. Изправяхме се очи в очи с деца търсещи отговори или по-скоро правилния въпрос. С деца, които вече са се сблъскали със суровия живот. С деца, на които тепърва всичко започваше сега. На фона на възмутеното от бомбената вълна в училищата общество, ние освен да задаваме въпроси се опиваме и да направим нещо. Надяваме се, че Супер Ноември сега, ще бъде още по-супер и за нас и за всички, които ни поканиха и с които работихме.

В очакване на вълшебния декември, с новини от Франция (Димитър, заминава на едноседмично обучение във Франция) и Коледни вълнения …

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s