тийм билдинг


Страртирахме месец май с тийм билдинг за екипа на Eurolease Auto. Предстоят още няколко интересни проекта за този месец. Ето и малка част от емоцията в Рибарица.

10 thoughts on “тийм билдинг

  1. Супер статия за тиймбилдинг. Ако знаят как да го направят мениджърите наистина е полезно за фирмата, въпреки, че съм присъствал и на пълни провали в това отношение. Чета ви от скоро и само се каня да ви пиша и ето.. Най-сетне се наканихй :P. Успех за напред и публикувайте по често :))

  2. Поздравления за идеята за тийм билдинга и специални на екипа на Eurolease Auto. Като гледам хубаво клипче, което сте споделили с нас, сте си прекарали отлично, чак и на мен ми се до иска да бъда на ваше място.Доста добро занимание сте избрали, за да си починете и малко да се разнообразите.Тийм билдинга навлиза все повече у нас и доста хора се интересуват от него.Дано мениджърите почнат да се учат, ще им е доста полезно в работата.

  3. Изглеждате страхотен екип. Личи си, че сте единни 🙂 Тийм билдингите са много полезни според мен, защото наистина заздравяват отношенията в един екип, а това много помага в работата. Радвам се, че тези практики навлезнаха и у нас. Това, което обаче наблюдавам е, че в някои фирми обърнаха тийм билдинга в ходене на хижа за да се наядат и напият на корем. А всъщност идеята е точно организиране на различни игри, които трябва да покажат, че екипната работа дава по-добър резултат.

  4. Тези новости да подобен тим билдинг според мен са страхотни.Лично на ме ми се иска да ни заведат на места като ….отел Trisara , който разположен в красивия залив Най Тон,  е най-луксозният хотел на този остров. Обграден е с богата тропическа растителност и предлага пълно уединение. На разположение на гостите са 59 вили и апартаменти с басейни.Дори след това можем да се качим на първия полет до Сингапур.Общо взето моят шеф също иска там да ни заведе и това, че сме около 15 човека е доста добре,понеже може да се намери по свободни места за цялата ни групичка.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s